Mistä haaveilet?

Henkinen valmennus

Unelmointi ja haaveilu on yksi hienoimpia ominaisuuksia ihmisyydessä. Ilman kykyä unelmoida ihminen tuskin olisi käynyt kuussa tai pystynyt saavuttamaan arkisempia haaveita. 

Työssäni pastorina tapaan jatkuvasti ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa ja olen työssäni nähnyt hyvin monenlaisia tarinoita ja kohtaloita. Myös ihmisten pelot ja toiveet ovat tulleet tutuiksi. Olen myös käsitellyt erilaisia pelkoja ja toiveita myös akateemisesta näkökulmasta käsin (mm. teologian tohtori, useat aiheeseen liittyvät julkaisut, opetus yliopistolla ja tieteelliset konferenssit). 

Fitnessvalmentajana taas autan ihmisiä saavuttamaan ennen kaikkea fyysiset tavoitteensa. Myös omassa elämässäni pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ihmisenä monipuolisesti. Esimerkiksi keväällä 2018 tietoisesti ja päämäärätietoisesti pyrin voittamaan pelkoni ja onnistuinkin siinä ainakin 3-4 eri elämänalueella.

Pelko ja unelmointi eivät olekaan toisistaan niin kaukana kuin saattaisi luulla. Usein ne kaikkein isoimmat unelmat pelottavat eniten. Mitä jos onnistunkin ja elämäni muuttuu täysin? Myös toimeen ryhtyminen omien unelmien saavuttamiseksi voi joskus olla pelottavaa. 

Unelmointi ja haaveilu onkin vain ensimmäinen askel. Jotta voisit saavuttaa unelmasi, tarvitset lisäksi realistisen suunnitelman sen toteuttamiseksi, kykyä sietää epäonnistumista, tarpeeksi suuren motivaation sekä kyvyn edetä pienin askelin ja kärsivällisesti päämäärää kohden. Jotta voisit saavuttaa unelmasi, hyödyt pätevästä valmentajasta, joka on itse käynyt läpi saman prosessin usean kerran. Valmentajana pystyn antamaan sinulle hyviä näkökulmia ja yhdessä voimme pohtia, miten unelma saavutetaan. 

Kanssani käydyt keskustelut ovat täysin luottamuksellisia - asia, johon olen tottunut pastorin työssä, jossa on ehkä kaikkein tarkin vaitiolovelvollisuus koko yhteiskunnassamme. Kun luottamuksellisessa keskustelussa kerrot minulle unelmistasi ja toiveistasi niiden saavuttamiseksi, samalla myös itse joudut ajattelemaan ja tarkentamaan näkökulmiasi. Takaan Sinulle, että tulet hyötymään paljon keskustelusta kanssani - kokemus on sen osoittanut. Saan nimittäin jatkuvasti palautetta ihmisiltä, että he saavat minulta paljon uusia ja hyödyllisiä näkökulmia elämään.

Hintalista

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, joten niihin ei tule "yllätyksiä".

Henkinen valmennus omien unelmien saavuttamiseksi

Mitä olet aina oikeasti halunnut, mutta sinun on ollut sitä jopa vaikea tunnistaa? Luottamuksellisessa keskustelussa pystyn antamaan sinulle uskomattoman monipuolisia ja takuulla hyviä työvälineitä parempaan elämään. 

100€/h

Ota minuun yhteyttä


Puhelinnumero:
0503014627

Sähköposti:
koivistojussi@outlook.com