Kisalavalle!

Kilpailijalle

Kiinnostaako Sinua kilpaileminen? Haaveiletko fitnesslavasta ja fitnesskisaamisesta? Haluatko samalla kehittyä ihmisenä paremmaksi? Haluatko omaksua terveellisen elämäntavan?

Jos vastasit myöntävästi, olet tullut oikeaan paikkaan!

Jotta pystyt kilpailemaan fitneksessä, sinun tulee kuulua viralliseen kilpailutiimiin. 

Vuoden 2020 alussa perustan virallisen fitnesskisatiimin yhdessä kuntosali Voimalaitoksen ja sen toimitusjohtajan, PT Jonne Myllyniemen kanssa Stadin ytimeen. Meistä kumpikin on kisannut ja kisaa men´s physique -lajissa. Lisäksi tiimiimme kuuluu kaksi wellness fitness -kisaajaa sekä yksi bikini fitness -kisaaja. Keskitymme näihin fitnesslajeihin. 

Tiimimme tarkoitus on olla fitnesskisatiimi, jossa valmennettavat kohdataan kokonaisvaltaisina ihmisinä ja jossa heistä ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään aidosti. Pyrimme myös olemaan selkeästi hengeltään urbaani ja sivistynyt kisatiimi, joka tarjoaa myös kannustavaa ja positiivista yhteisöllisyyttä sekä myös henkisiä eväitä kilpailuun ja elämässä pärjäämiseen. Kilpaurheilu on meille myös väline ihmisenä kasvamiseen muilla elämänalueilla.

Jos siis olet kiinnostunut kilpailemisesta ensi vuonna tai myöhemmin, ota yhteyttä - mielellään mahdollisimman pian. Kartoitetaan ilmaisessa keskustelussa kisatavoitteesi ja se, onnistuuko se yhteisessä projektissa. Tarkemmat tiedot valmennuksen sisällöstä ja hinnasta, löytyy hintalistasta. 

Seuraa meitä Instagramissa: team_voimalaitos

Ps. valmennuksessa voidaan ottaan huomioon myös erityisruokavaliot (esim. paleo ja vegaani).

Kisavalmennus 175€/kk 

(Sis. ALV:n, joten hintaan ei tule "yllätyksiä")

Kisavalmennus sisältää:


1.  Tavoitteidesi mukaan räätälöidyt harjoitteluohjelmat (kuntosali, aerobinen, HIIT ja nopeus);

2.  Räätälöidyt ruokavaliot. Pystyn myös tekemään ruokavalion erityisruokavaliot huomioiden (oma ruokavalioni oli pitkään paleo ja olen nyt siirtynyt lähes täysin vegaaniksi. Olen myös valmentanut vegaaneja ja tehnyt valmentajatutkinnon lopputyön siitä, miten saavuttaa lihasmassaa vegaaniruokavaliolla). 

3. Kuukausittaisen yhteistreenin (n. 2 h), jossa katsotaan yhdessä oikeat liikkeiden suoritustekniikat kuntosalilla, vedetään kova treeni sekä tarvittaessa keskustellaan mieltä askarruttavista asioista, koska psyyke vaikuttaa aina treenituloksiin ja toisinpäin.

4. Jatkuvan konsultoinnin (24 tunnin sisällä vastaus) ja säännöllisen kisavalmistautumisen arvioinnin.

5. Yhteisölliset tiimipäivät (n. kerran kuussa), josta saat tärkeää tietoa fitnessurheilusta sekä kannustusta omia tavoitteitasi varten. Yhdessä olemme vahvempia!

6. Halutessasi voit ostaa lisää myös yhteistreenejä (85 euroa/tunti sis. ALV).


Ota yhteyttä