Luennot ja esiintyminen

Ohessa olevista alavalikoista löydät tarkempaa tietoa puheistani, julkaisuistani ja esiintymisestäni mediassa. 

Puheistani voin yleisellä tasolla todeta, että olen pitänyt runsaasti teologian alaan liittyviä luentoja, esiintymisiä kotimaassa ja ulkomailla. 

Pidän myös fitnekseen liittyviä luentoja. Luentoni ovat taatusti ainutlaatuisia, selkeitä ja syvällisiä. Olen saanut niistä myös paljon myönteistä palautetta.

Minusta tekee hyvän puhujan ja esiintyjän mm. seuraavat asiat:

- Olen akateemisessa maailmassa pitänyt ympäri maailmaa ja kotimaassa runsaasti luentoja liittyen mm. tunteisiin, hyvyyteen ja pahuuteen. Puhtaasti akateemisten luentojen ja esitelmien lisäksi olen pitänyt myös paljon yleistajuisia luentoja. Kaikki luentoni perustuvat monipuoliseen tieteelliseen osaamiseeni. Olen mm. julkaissut suomeksi ja englanniksi noin kolmen väitöskirjan verran tutkimuksia. Akateeminen oppiarvoni on Teologian tohtori (Helsingin yliopisto, 2012).

- Olen tehnyt pitkään töitä puheammattilaisena (n. 8,5 vuotta). Papin työ on nimittäin hyvin suurelta osin puhe- ja opetustyötä (toimituspuheet, saarnat, rippikoulu, juhlapuheet jne.). Lisäksi papin työssä on tärkeää myös hyvät ihmissuhde- ja sielunhoitotaidot, jotka myös tekevät hyvän puhujan. Hyvä puhujahan aidosti välittää kuulijoistaan ja yrittää puheellaan ja siihen liittyvällä vuorovaikutuksella lahjoittaa heille jotain tärkeää ja hyödyllistä.

- Kirkon asiantuntijatehtävissä (mm. piispainkokouksessa ja vanhempana pappisasessorina) olen myös suunnitellut papiston koulutusta sekä opettanut hyvän puheen pitämisen taitoja.

- Olen aloittanut luentojen pitämisen myös fitnessmaailmassa. Kesäkuussa 2019 pidin Fitness Summer Campillä Vierumäellä kolme kertaa luennon Fitness elämäntapana, joka sai poikkeuksellisen myönteisen vastaanoton. Syksyllä luennoin mm. Nordic Fitiness Expossa Lahdessa 5. ja 6.10. Luentoni teemana on "Kuinka voittaa pelot?"

- Olen myös esiintynyt julkisuudessa erilaisissa radio- ja tv-ohjelmissa sekä podcasteissa. Tässä yksi esimerkki: Valopäät, jakso 33

- Kehitän jatkuvasti osaamistani elämän eri osa-alueilta (kehonrakennus, fitness, ravinto, ihmissuhdetaidot, retoriset taidot jne.). 

Myös julkaisuistani löydät alavalikoista lisää tietoa. 

Minusta tekee hyvän kirjoittajan mm. seuraavat asiat:

- Olen kirjoittanut tieteellisiä julkaisuja noin 3 väitöskirjan verran.

- Olen myös pystynyt muuttamaan tieteelliset julkaisuni yleistajuiseen muotoon sekä hyödyntämään niitä monipuolisesti mm. papin työssä.

- Kirjoitan käytännössä päivittäin luovaa tekstiä. Voit lukea tyylinäytteitäni kirkon puolelta esimerkiksi viikon blogiksi muutamaankin otteeseen valitusta ja Kotimaa-lehteen osittain päässeestä suositusta blogistani Pappisasessorin parahdus, joka käsittelee myös fitnekseen liittyviä teemoja.

- Myös tälle sivustolle olen luonut oman blogin (ks. alavalikko).


Ota minuun yhteyttä


Puhelinnumero:
0503014627

Sähköposti:
koivistojussi@outlook.com