Luennot ja hinnat

Alla olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, joten hintoihin ei tule "yllätyksiä". Luentoni ovat sen verran korkealaatuisia niin sisällöltään kuin esitystavaltaan, että uskallan luvata niihin laatutakuun. Jos et ole tyytyväinen luentoon, saat rahat takaisin.

Miten saavuttaa hyvä fyysinen ja psyykkinen elämä?

950€

Yrityksille ja yhteisöille suunnattu noin tunnin luento, joka sisältää mahdollisuuden keskusteluun.

Miten voittaa pelot? 

0-3000€

Pelko on olennainen osa ihmisyyttä, mutta miten päästä eroon tarpeettomasta pelosta. Luotan luentoni vaikuttavuuteen ilman pelkoa ja jätän kutsun esittäjälle mahdollisuuden määrittää sopivan hinnan luennon jälkeen.


Fitness elämäntapana 

950€

Yhteisöille ja yrityksille suunnattu luento, joka tarkastelee fitnestä monesta eri näkökulmasta. 


Miten valmentaa henkisesti?

950€

Urheilussa menestyminen ei ole vain fyysisestä suorituskyvystä kiinni. Ilman henkisiä voimavaroja myöskään fyysinen huippusuoritus ei toteudu. Oman kokemukseni mukaan kuitenkin valmentajilla ei juurikaan ole työvälineitä auttaa valmennettavaa hyödyntämään henkisiä voimavarojaan urheilusuorituksessa ja siihen harjoittelussa. On myös syytä huomata, että menestyminen on usein vain pieni osa urheilua. Urheiluun kuuluu olennaisesti myös ihmisenä kasvaminen. Tämä luento antaa valmentajille työvälineitä urheilijoiden henkiseen valmennukseen.

Ota minuun yhteyttäPuhelinnumero:
0503014627

Sähköposti:
koivistojussi@outlook.com