Muut lajit

Toimin myös fysiikkavalmentajana muiden lajien kilpaurheilijoille

Fitnessvalmentajat ovat hyödyntämätön resurssi useassa eri urheilulajissa. Fitneksessä ruokavalion suunnittelu ja toteutus on sen tärkeyden vuoksi aivan eri tasolla kuin useimmissa urheilulajeissa - itse asiassa en tiedä mitään muuta urheilulajia, jossa ruokavaliolla olisi yhtä iso merkitys. Valitettavan usein etenkään suomalaisessa kulttuurissa ei urheilussa ruokavalioon osata kiinnittää tarpeeksi huomiota. Usein huolehditaan enintään siitä, että kilpaurheilija saa tarpeeksi ravintoa. 

Jos kuitenkin haluaa viedä oman tuloskehityksen omalle huipputasolle, on ruokavalioon pakko kiinnittää tarkkaa huomiota. On tärkeää huolehtia mm. siitä, että makrot eli proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat ovat ruoassa oikeassa suhteessa ja että kalorimäärät ovat sopivat. Myös ruoan laadulla on merkitystä. On eri aivan eri asia saako hiilihydraatit esim. roskaruoasta vai ihmisen toimintakyvyn ja elimistön kannalta olennaisista kasviksista, täysjyväviljoista jms. Huipputasolla myös tietämys lisäravinteista on tärkeää. 

Fitnessvalmentajana pystyn ruokavalion lisäksi auttamaan Sinua myös muuten. Olen nimittäin kilpaillut tai kilpailen mm. fitneksessä ja kilpauinnissa sekä olen harrastanut tai harrastan useita eri lajeja (mm. nyrkkeilyä kilparyhmässä, hiphop-tanssi, voimanosto, sähly, salibandy, jalkapallo jne.). Monipuolisen urheilutaustani ja koulutukseni puolesta pystyn myös toimimaan fysiikkavalmentajana eri lajien kilpaurheilijoille. Olen toiminut mm. fysiikkavalmentajana jalkapallomaalivahdille.

 Monipuolinen näkökulma eri lajeihin on myös avannut sellaisia näkökulmia, joita valmentajat eivät useinkaan tiedä tai tule ajatelleeksi. Urheilussa menestymisessä on tärkeää myös luovuus - ominaisuus, jota kovin usein ei mielletä urheiluun. Monipuolinen tietämys urheilusta ja eri urheilulajeista avaa usein ennen hyödyntämättömiä resursseja omaan urheilulajiin. Olen esimerkiksi pystynyt tuomaan nyrkkeilystä vaikutteita hiphop-tanssiin ja voimanostosta nyrkkeilyyn. Tällä hetkellä yritän mm. hyödyntää sprinttiuintia kehonrakennuksessa. Haluaisitko Sinäkin optimoida kehityksen luovuuden ja optimaalisen ruokavalion kautta omassa lajissasi?

Jos vastasit kyllä, varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, joten maksuihin ei tule "yllätyksiä".

Kuukausivalmennus

Sisältää Sinulle ja lajillesi räätälöidyn ruokavalion sekä lajille ominaiset harjoitteet kuntosalilla ja myös salin ulkopuolella. Hinta myös sisältää kuukausittaisen yhteistreenin sekä jatkuvan konsultaation myös mentaalisiin haasteisiin liittyen (vastaus 48 tunnin sisällä).  

189€/kk

Suunniteltu ruokavalio

Optimoidaksesi huippukuntosi ruokavaliosi pitää olla kunnossa. Hintaan sisältyy Sinulle suunniteltu ruokavalio, joka palvelee parhaiten myös omaa lajiasi. Minulla on kokemusta ja tietoa myös erityisruokavalioista (olen mm. valmentanut vegaaneja ja tein vegaaniruokavaliosta lopputyöni fitnessvalmentajatutkinnossa).

100€

Yhteistreeni

Sinulle suunniteltu yhteistreeni esimerkiksi kuntosalilla ja/tai sen ulkopuolella. Koulutukseni perusteella olen erikoistunut mm. lihasmassan kasvattamiseen, mutta mm. monipuolisen lajitaustani osalta pystyn auttamaan esim. voiman ja nopeuden lisäämisessä.

89€/h

Harjoitusohjelma

Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu kuntosaliohjelma, joka palvelee myös omaa lajiasi.

100€

Ota minuun yhteyttä


Puhelinnumero:

0503014627

Sähköposti:
koivistojussi@outlook.com