Rantakuntoon

Minulta harrastajat ja kiinnostuneet kyselevät eri yhteyksissä ruokavalioista, treenaamisesta jms. Koska elämme poikkeuksellisia aikoja, päätin tarjota fitnessharrastajille apuani ja tehdä nettivalmennuksen yhteistyössä @traindaonline-yrityksen kanssa.

Valmennuspakettiin kuuluivat ruokavaliot vegaaneille ja sekasyöjille sekä kotona tehtävät harjoitusohjelmat ohjeineen ja videoineen liikkeiden oikeanlaiselle suorittamiselle niin aloittelijoille, keskitasoisille kuin fitnesskisaamista suunnitteleville.

Vaikka valmennuksen kesto 40 päivää, sen parasta antia on kuitenkin kehonmuokkauksen perusteiden oppiminen. Kun opit perusteet, on ohjeita helppoa soveltaa omaan elämään pitkällä tähtäimellä. Ohjelma auttaa siten kehittämään omaa elämää parempaan suuntaan. Lisäksi valmennuspaketin ostaneet pääsevät kyselemään lisävinkkejä sekä vaihtamaan ajatuksia omassa keskusteluosiossa.

Paketin normaalihinta on 59 euroa, mutta avajaistarjouksena myyn sen 50 ensimmäiselle hintaan 39 euroa. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen koivistojussi@icloud.com.