Hinnasto, Fitnessvalmennus

Fitnesskisapaketti 


Naisten lajit: Bikini, Body ja Wellness Fitness sekä Fit Model 

Miesten lajit: Men´s ja Classic Physique ja Classic Bodybuilding


Kisatiimin nimi: Team Voimalaitos


Sisältää:

1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat;

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen);

3. Kuukausittainen yhteistreeni, jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa;

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita);

5. Joka toinen kuukausi tiimipäivä Voimalaitoksella ja läheisissä kahviloissa ja ravintoloissa (sis. treeniä, hyvää fiilistä ja antoisia yhteisiä keskusteluja fitnessistä, yhdessä ruokailua tai kahvittelua; yht. noin 3 tuntia, josta 1,5 h treeniä) ja joka toinen kuukausi tiimipäivä mm. poseerausharjoittelun merkeissä (joko omat harjoitukset tai ulkopuolinen poseerausvalmentaja: mm. Aino-Maija Laurilan ja IK coaching).

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta);

7. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla;

8. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin.

9. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on yleensä kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa).

10.Saat alennusta Better Bodies ja Gasp -tuotteista Fit4You-verkkokaupasta.

11. Lisäksi käytämme valmennuksessa Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat käyttöön jne. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin muun muassa mittaus- ja treenitulosten seurannan sekä viestittelyn.

12. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (95€/h)

13. Mahdollisesti kerran vuodessa yhteistoiminnallinen tiimiviikonloppu jollain urheiluopistolla edullisella täyshoitohinnalla.


Sopimus voimassa vähintään 3 kuukautta, jonka jälkeen irtisanomisaika on 1 kuukausi, koska alkuvaihe on valmentajalle jokaisen valmennettavan kohdalla iso työ.

Huom. kisaajat hyväksytään mukaan haastattelun perusteella. Tällä turvataan muun muassa se, että kilpailemista aikovalla on realistinen käsitys kilpailuun tähtäävän harjoittelun vaatimustasosta.

176€/kk

Fitnessharrastajan paketti


Sisältää:


1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat;

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen);

3. Kuukausittainen yhteistreeni;

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita);

5. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta (mm. opas);

6. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (89€/h)


Sopimus voimassa vähintään 3 kuukautta, jonka jälkeen irtisanomisaika on 1 kuukausi, koska alku on valmentajalle isoin työ.


Harrastajana aloittaminen on ollut monelle tulevalle kisaajalle hyvä hieman matalamman kynnyksen tapa tutustua lajiin. Se on erinomainen vaihtoehto kaikille niille, jotka hakevat elämäänsä lisää terveyttä, hyvää oloa, hyviä elintapoja ja upeaa fysiikkaa.

160€/kk

Yhteistreeni


Yhteistreenissä saat hyvää opastusta muun muassa eri kuntosaliliikkeiden oikeaan suoritustekniikkaan sekä opit hahmottamaan oikean rasitusasteen.

95€/h

Räätälöity ruokavalio

Mittojesi, arkiaktiivisuutesi, treenimääräsi ja tavoitteidesi suhteen räätälöity ruokavalio. Sekaruokavalion lisäksi paleo- ja vegaanivaihtoehdot. Ruokavalioissa on huomioitu ja pyritty optimoimaan terveellisyys, mikä ei tarkoita suinkaan mm. huonoa makua - päinvastoin ruokavaliot ovat usein myös erittäin hyvänmakuisia.

75€

Räätälöity harjoitusohjelma

Tavoitteidesi mukaan räätälöity salitreeniohjelma, jota pystyt käyttämään erittäin menestyksekkäästi noin 3-5 kuukautta esimerkiksi lihasmassan kasvattamiseen.

75€

Ota yhteyttä!