Hinnasto, Fitnessvalmennus

Erittäin kattava valmennuspaketti niin kilpailijalle kuin harrastajalle!


Suomen fitnessurheilu ry:n virallisen kilpailutiimin nimi: Team Voimalaitos


Kuukausihinta 179€ (sis. ALV) 

Harrastajapaketti 160€/kk (sis. ALV, ks. lisää alaosasta) 

Kilpailijapaketti sisältää:

1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat;

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen);

3. Kuukausittainen yhteistreeni (1,5 h), jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa;

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita ja lomia; lisäksi on mahdollisuus erikseen sopia puhelinpalavereja veloituksetta);

5. Kehityksen viikottainen seuranta (mm. paino- ja treenitulokset sekä treenipäiväkirja) ja palautteen anto;

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta);

7. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (95€/1,5 h)

8. Lisäksi käytämme valmennuksessa Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat jne. käyttöön omaan älypuhelimeesi. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin ja helposti muun muassa mittaus- ja treenitulosten merkinnän ja seurannan sekä viestittelyn.

9. Tiimipäivät noin 4-6 kertaa vuodessa eri muodoissa. Esim. yhteiset ajanvietot, kuntosalitreenit yhdessä, pienet matkat ja tiimiposet I.K. Coaching johdolla (tiimiposeista pieni lisämaksu eli 20€/kerta).

10. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla;

11. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin.

12. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa kokeilujaksoksi eli kuudeksi kuukaudeksi käyttöön FirstBeat-mittalaite ja sen antamiin tuloksiisi perustuva valmentajan konsultointi hintaan 34€/kk (sen jälkeen 49€/kk). Mittalaitteesta on paljon hyötyä etenkin kisadieetillä ja kuormittavissa elämäntilanteissa, koska se antaa erittäin tarkkaa tietoa mm. palautumisesta ja unesta. Ks. mittalaitteesta enemmän tietoja etusivulta.

13. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on yleensä kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa).

14. Saat alennusta vaatteista Fit4You-verkkokaupasta.

Huom. sinulla on myös mahdollista saada valmennusta fitnessharrastajana hieman suppeammalla paketilla ja halvemmalla hinnalla (sis. kohdat 1-8; huom. erikseen myös kohta 12; sis. ALV)

Lähtötasosta ja tilanteesta riippuen on hyvä yleensä aloittaa harrastajana ja katsoa puolin ja toisin, miten yhteistyö lähtee sujumaan. Harrastajasta on sitten helppo siirtyä kilparyhmään tai jatkaa harrastajana.

Kilpailija- ja harrastajapaketti on alkuun voimassa kolme kuukautta, koska uuden valmennettavan kanssa aloittaminen on aina yksi työläimpiä vaiheita. Sen jälkeen sopimuksen mukaan (esim. kuukausi kerrallaan). Näin voit kokeilla ilman kovin pitkää sitoutumista.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai haluat aloittaa fitnesskilpailemisen- tai harrastamisen. 

Myös pelkkien treeniohjelmien ja räätälöityjen ruokavalioiden ostaminen on mahdollista. Valmennusta voidaan myös muuten räätälöidä tarpeidesi mukaan.. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella, niin hahmotetaan tarpeesi ja tilanteesi sekä sen mukaan hinta.

Huom. teen kaikkien asiakkaiden kanssa kirjalliset sopimukset, joihin voi tutustua rauhassa ennen hyväksymistä. Tähtäimenäni on mahdollisimman tyytyväiset asiakkaat.

Ota yhteyttä!