Hinnasto, Fitnessvalmennus

Erittäin kattava valmennuspaketti niin kilpailijalle kuin harrastajalle!


Suomen fitnessurheilu ry:n virallisen kilpailutiimin nimi: Team Voimalaitos


Kilpailijapaketti 179€/kk (sis. ALV; ks. lisää alta) 

Harrastajapaketti 160€/kk (sis. ALV, ks. lisää alaosasta) 

Etävalmennus ilman yhteistreeniä kilpailijoille 135€/kk ja harrastajille 120€/kk (sis. ALV; ks. alta). Tähän mahdollista ostaa erikseen yhteistreenejä (95€/1,5h), joita lämpimästi suositellaan oikean tekniikan ja rasitustason oppimiseksi.


Kilpailijapaketin sisältö

1. Räätälöidyt harjoitteluohjelmat.

2. Räätälöidyt ruokavaliot ja niihin liittyvä opastus (myös paleo ja vegaaninen).

3. Kuukausittainen yhteistreeni (1,5 h), jossa harjoitellaan mm. liikkeiden oikeaa tekniikkaa ja rasittavuustasoa.

4. Jatkuva konsultointi (vastaus 24 tunnin sisällä lukuunottamatta vapaita ja lomia). Lisäksi voit veloituksetta sopia puhelinpalavereja sekä lähettää tekniikka- ja poseerausvideoita analysoitavaksi.

5. Kehityksen viikottainen seuranta (mm. paino- ja treenitulokset sekä treenipäiväkirja) ja palautteen anto.

6. Paljon hyödyllistä tietoa oman fysiikan optimoimisesta ja fitnesskilpailemisesta (mm. erilaiset oppaat sekä poseeraus- ja stailausohjausta).

7. Mahdollisuus ostaa lisää yhteistreenejä (95€/1,5 h).

8. Lisäksi valmennuksessa käytetään yleensä apuna Step2Fit-sovellusta, jolla saat helposti sinulle räätälöidyt treenit ohjeineen, ruokavaliot, oppaat jne. käyttöön omaan älypuhelimeesi. Lisäksi kyseinen sovellus mahdollistaa hyvin ja helposti muun muassa mittaus- ja treenitulosten merkinnän ja seurannan sekä viestittelyn.

9. Tiimipäivät noin 4-6 kertaa vuodessa eri muodoissa. Esim. yhteiset ajanvietot (mm. grillijuhlat, minigolf jne.), kuntosalitreenit tiimin kanssa ja tiimiposet I.K. Coaching johdolla (tiimiposeista 20€ lisämaksu/kerta).

10. Kisavalmistautumisen ohjeistus sekä huolto kisapaikalla yhdessä sovitulla tavalla. Tiimiläisillä on myös mahdollisuus halutessaan ja tapauskohtaisesti päästä osallistumaan kisahuoltamiseen.

11. Pääsy kilpailutiimin sosiaalisen median ryhmiin, jossa usein jaetaan arvokasta ja ajankohtaista tietoa lajista ja Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnasta.

12. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa kokeilujaksoksi eli kuudeksi kuukaudeksi käyttöön FirstBeat-mittalaite ja sen antamiin tuloksiisi perustuva valmentajan konsultointi hintaan 34€/kk (sen jälkeen 49€/kk). Mittalaitteesta on paljon hyötyä etenkin kisadieetillä ja kuormittavissa elämäntilanteissa, koska se antaa erittäin tarkkaa tietoa mm. palautumisesta ja unesta. Ks. mittalaitteesta enemmän tietoja etusivulta.

13. Etuja kuntosali Voimalaitokselle (treenata voit toki muuallakin, mutta yhteistreenit ja tiimipäivät on yleensä kyseisellä kuntosalilla Punavuoressa Stadissa, jollei muuta sovita).

14. Saat alennusta vaatteista Fit4You-verkkokaupasta.


Harrastajapaketin sisältö

Sinulla on myös mahdollista saada valmennusta fitnessharrastajana hieman suppeammalla paketilla ja halvemmalla hinnalla (sis. kohdat 1-8; huom. erikseen myös kohta 12; sis. ALV)

Lähtötasosta ja tilanteesta riippuen on hyvä yleensä aloittaa harrastajana ja katsoa puolin ja toisin, miten yhteistyö lähtee sujumaan. Harrastajasta on sitten helppo siirtyä kilparyhmään tai jatkaa harrastajana.


Lisäinfo

Kilpailija-, harrastaja- ja etävalmennuspaketti on alkuun voimassa kolme kuukautta, koska uuden valmennettavan kanssa aloittaminen on aina yksi työläimpiä vaiheita. Sen jälkeen sopimuksen mukaan (esim. kuukausi kerrallaan). Näin voit kokeilla ilman kovin pitkää sitoutumista.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai haluat aloittaa fitnesskilpailemisen- tai harrastamisen. 

Myös pelkkien treeniohjelmien ja räätälöityjen ruokavalioiden ostaminen on mahdollista. Valmennusta voidaan myös muuten räätälöidä tarpeidesi mukaan. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella, niin hahmotetaan tarpeesi ja tilanteesi. Konsultointi sopivasta valmennuksesta tai esimerkiksi fitnesslajista ei maksa mitään.

Huom. teen kaikkien asiakkaiden kanssa kirjalliset sopimukset, joihin voi tutustua rauhassa ennen hyväksymistä. Tähtäimenäni on mahdollisimman tyytyväiset asiakkaat myös tässä suhteessa.

Ota yhteyttä!